Finia biedt uw cliënt fiscale spaarformules zonder overbodige instapkosten

Als accountant speelt u een cruciale rol in het leven van uw cliënten. U lost dagelijks hun financieel-fiscale problemen op. U bent uiteraard op de hoogte van de pensioenproblematiek en wil snel, online een correcte invulling van de fiscale ruimtes voor uw cliënt.
Wilt u graag weten of de opbouw van het aanvullend pensioen van uw cliënt beter kan? Bent u ook benieuwd naar de solvabiliteit van zijn pensioenproducten? En wilt u uw cliënt graag beter adviseren over pensioenen uit de tweede pijler? Dan is Finia dé vertrouwenspartner die u nodig hebt.

U bent op zoek naar transparante en duidelijke no-nonsense informatie.

U kunt uw cliënten met een gerust hart naar ons doorverwijzen. Uw cliënt wil immers goed geïnformeerd sparen en optimaal aan zijn aanvullend pensioen werken.

Finia begeleidt ondernemers en vrije beroepers. De Finia-adviseurs zijn specialisten in hun vakgebied. Dankzij hun fiscaal-juridische achtergrond fungeren ze als een ideaal aanspreekpunt.

Waarom Finia?

Finia maakt voor uw cliënt een duidelijke analyse, vergelijkt de verschillende maatschappijen en zoekt naar de beste oplossing. We zorgen hierbij voor de nodige ondersteuning. Maatwerk, communicatie en feedback staan centraal.

Finia krijgt een aanbrengvergoeding van de verzekeraar, maar rekent geen extra makelaarsvergoeding zoals alle klassieke makelaars en banken.

Finia streeft naar de beste oplossing voor uw cliënt. Het spreekt voor zich: hoe lager de kosten, hoe hoger het opgebouwde vermogen. Zeker op lange termijn.

Onze oplossingen

Ontdek wat Finia kan betekenen voor uw cliënt

Contacteer ons vrijblijvend

Nieuws

July 8, 2019

Hoe uw VAPZ correct invullen in uw belastingaangifte 2019?

July 5, 2018

Bereken nu ook uw pensioenbedrag als u vroeger stopt met werken

February 19, 2018

Is het regulariseren van studiejaren ook voor u nuttig?

December 22, 2017

Finia wenst u prettige feestdagen en een stralend 2018!

Meer nieuws

Onze troeven

  • geen instapkosten aan Finia als tussenpersoon
  • specialist pensioenplanning
  • transparant

HULP OF INFORMATIE NODIG?

Ons team helpt u graag op weg. Contacteer ons via telefoon of mail!

+32 (0)15 69 98 47