Wie zijn wij

Finia is een handelsnaam van Proclarius BVBA met erkenningsnummer 0546.729.711 (112832 A). Proclarius is een Belgische onderneming, gevestigd in Mechelen. We werken extern samen met verschillende Belgische verzekeringsmaatschappijen en zijn vaste partner van tal van accountancykantoren die voor hun cliënteel enkel het beste willen.

Doelgroep

Finia begeleidt ondernemers en vrije beroepers. Voor uw pensioen ambiëren we de laagst mogelijke kosten. Omdat u bij ons geen instapkosten betaalt, blijft er op het einde van de rit sowieso netto meer voor u over.

Missie/ Visie

Wij zijn een innovatieve makelaar in pensioenopbouwende spaarproducten. Als makelaar beschikt Proclarius over alle wettelijke voorzieningen en de nodige toelatingen. Daardoor kunnen we als tussenpersoon optreden tussen u en de Belgische verzekeraars en internationale vermogensbeheerders, gecontroleerd door het FSMA. Voor deze rol als tussenpersoon krijgen we, net als alle makelaars, een aanbrengvergoeding van de verzekeringsmaatschappij zelf. Proclarius oordeelt dat de vergoeding van de verzekeraar volstaat en rekent u als klant geen overbodige instapkosten aan. Omdat die instapkosten uw eindkapitaal helemaal niet ten goede komen, besparen wij u die kosten. Zo brengt uw opgebouwde vermogen meer op, op korte én op lange termijn.

Als consument hebt u meer dan ooit nood aan duidelijkheid, informatie en transparantie. Daarom kunt u bij ons terecht om pensioenspaarproducten van verschillende verzekeraars te vergelijken, te analyseren en op te starten.

Bij ons staat u centraal. Wij garanderen elke klant dezelfde goede service en voorwaarden, of het nu om groter of kleiner kapitaal gaat. Want uw geld verdient altijd beter.

Werkwijze

U wilt sparen en aan de beste voorwaarden uw pensioen opbouwen? U bent op zoek naar transparante en duidelijke no-nonsense informatie?

Contacteer ons via telefoon of mail. We ontmoeten elkaar bij u thuis of op ons kantoor. Deze eerste afspraak is vrijblijvend en gratis.

Nieuws

July 8, 2019

Hoe uw VAPZ correct invullen in uw belastingaangifte 2019?

July 5, 2018

Bereken nu ook uw pensioenbedrag als u vroeger stopt met werken

February 19, 2018

Is het regulariseren van studiejaren ook voor u nuttig?

December 22, 2017

Finia wenst u prettige feestdagen en een stralend 2018!

Meer nieuws