We wisten dat ons wettelijk pensioen als zelfstandige ontoereikend zou zijn om onze huidige levensstandaard te handhaven. Daarom gingen we op zoek naar oplossingen. Zelf een optimale spaarpot opbouwen voor nu én later, dat was het plan.

We merkten echter al snel dat vrijwel alle banken en verzekeringsmaatschappijen pensioenspaarproducten verkopen. Er rezen allerlei vragen. Wat is het beste in onze situatie? Hoe maken we het best de vergelijking? Waarop moeten we letten voor we kiezen? Hoeveel kosten worden afgetrokken van de bedragen die we zullen storten?

Kunnen we later een voorschot opnemen van onze aanvullende pensioenreserves om onze kinderen financieel een duwtje in de rug te geven? Wat wordt privé en wat wordt door de vennootschap betaald?

Op deze vragen wilden we eerst graag een helder antwoord krijgen. We zagen immers vlug door de bomen het bos niet meer.

Op advies van onze accountant kwamen we toen bij Finia terecht.

De mensen bij Finia hebben vooral eerst geluisterd naar onze verwachtingen en behoeften. Vervolgens heeft Finia onze persoonlijke situatie zorgvuldig geanalyseerd en een oplossing op maat voorgesteld. We kregen een concrete invulling die volledig bij ons gezin past.

Finia volgt nu samen met de accountant onze verzekeringen permanent op en begeleidt ons als zich een aanpassing opdringt. We kunnen ook zelf ons dossier online opvolgen. En dat zonder overbodige kosten.

We kunnen met een gerust gevoel ons pensioen tegemoet zien.

Onze oplossingen

Ook benieuwd?

Contacteer ons vrijblijvend

UW PENSIOENPLAN VIA FINIA
ZONDER EXTRA MAKELAARSVERGOEDING

Vraag vandaag nog een vrijblijvend adviesgesprek:

+32 (0)15 69 98 47

Onze troeven

  • geen instapkosten aan Finia als tussenpersoon
  • specialist pensioenplanning
  • transparant
  • online pensioendossier